تاریخ انتشار : جمعه 10 شهریور 1402 - 10:44
88 بازدید
کد خبر : 1585

شکوفایی رونق تولید در «چابک ریس خزر»

شکوفایی رونق تولید در «چابک ریس خزر»

شرکت نخ و قرقره چابک ریز خزر پس از ۲ سال تعطیلی، احیا و با تولید ۲۲۴ تن محصول شامل سه نوع نخ از الیاف طبیعی، مواد مصنوعی و مخلوطی، به سال‌های شکوفایی رونق خود بازگشت.

به گزارش رصدرودسر؛ خبرنگاران شهرستان رودسر از کارخانه چابک ریس خزر ، با مشارکت بسیج کارگری و رسانه و در قالب اردوی راویان پیشرفت بازدید کردند.

شرکت چابک ریس هم‌زمان با شرکت نخ و قرقره گیلان با تجهیزات و ماشین‌آلات روز دنیا در دهه ۶۰ در چابکسر تأسیس و راه‌اندازی شد این واحد صنعتی با ۲۰۰ نفر کارکنان به دلیل مشکلات متفاوت همانند سهل‌انگاری و سوء مدیریت، کمبود نقدینگی و بدهی بانکی با ۱۲۰ میلیون تومان بدهی در سال ۹۵ به تعطیلی کشیده شد.

شرکتی که حدود ۳۰ سال سابقه فعالیت داشته و معاش ۲۰۰ کارگر به فعالیت این واحد صنعتی گره‌خورده بود با تعطیلی یک‌باره این شرکت و بیکار شدن کارگران آن واقعاٌ چه بر سر معیشت و نان ۲۰۰ خانواده کارگری آن‌هم در شرایط سخت اقتصادی جامعه آمده است مگر می‌شود ایرانی باشی و نسبت به سرنوشت و موضوع نان هم‌وطنان، سرد و بی‌تفاوت باشی و نگرانی نداشته باشی.

پس از حدود ۲ سال تعطیلی شرکت چابک ریس خزر و طبق مذاکراتی که شرکت نخ و قرقره، اعضای هیئت‌مدیره و سهامداران این شرکت با بخش خصوصی «گروه صنعتی برزان» انجام دادند به این نتیجه رسیدند که شرکت به این گروه اجاره داده شود و شرکت برای فعالیت جدید خود در سال ۹۷ به چابک ریز خزر تغییر نام داد و به ثبت رسید.

شرکتی که بیش از ۲ سال فعالیت‌هایش راکد مانده باشد یقیناٌ برای راه‌اندازی آن به یک عزم جدی و راسخ برای احیا و بازسازی مجدد ماشین‌آلاتش نیاز بود در این شرایط طاقت‌فرسای اقتصادی حاکم بر جامعه، کمتر سرمایه‌گذاری راضی خواهد شد تا اعتبارش را برای احیا یک واحد صنعتی فرسوده و مستهلک و بازگرداندن آن به چرخه تولید در میدان بگذارد و سرمایه‌گذاری کند.

گروه صنعتی برزان با آگاهی به وجود همه مشکلات برای فعالیت شرکت چابک ریس خزر با برنامه‌ریزی و عزم جدی وارد عرصه شد.

گام‌های نخست احیا

به گفته ایمان حسینی واجاری جانشین مدیرعامل شرکت چابک ریس خزر ابتدا کابل‌های شرکت که طی دوران تعطیلی به سرقت رفته بود با هزینه‌های سنگین، کار کابل‌کشی مجدد و برق‌دار کردن ماشین‌آلات انجام و کارگران و نیروهای جدید برای کسب مهارت‌های تولید توسط متخصصین آموزش داده شدند همچنین برای تصمیم‌سازی‌های قاطع‌تر و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای آینده شرکت، سهام افرادی که تمایل به فروش داشتند خریداری شد تا جایی که در حال حاضر گروه صنعتی برزان ۵۳ درصد سهم شرکت نخ و قرقره را در اختیار دارد.

اشتغال‌آفرینی هدفمند

وی تغییرات در دیگ‌های بخار برای بهینه‌سازی مصرف انرژی، موزاییک‌کاری ۱۱ هزار مترمکعب از سالن تولید و واردکردن ماشین‌آلات جدید برای تولید باکیفیت و کمیت بیشتر را از دیگر اقدامات صورت گرفته طی فعالیت چند سال اخیر شرکت چابک ریز خزر اعلام کرد و گفت که تلاش شده با تکمیل نیروها و کارکنان این شرکت، میزان تولید ارتقا یابد در حال حاضر با ۲۰۰ نفر نیروی بومی به ۹۰ درصد تولید خود رسیده و روزانه حدود هشت تن و ماهانه ۲۲۴ تن محصول شامل سه نوع نخ از الیاف طبیعی، مواد مصنوعی و مخلوطی از این دو تولید می‌شود.

حسینی واجاری می‌گوید: «شرکت چابک ریس خزر به دنبال تکمیل کردن کادر خود بوده تا بتواند به افق تولید یعنی از ۲۲۴ تن به ۳۰۰ تن در ماه برسد»

جانشین مدیرعامل شرکت چابک ریس خزر با اشاره به حضور بانوان در عرصه تولید گفت که ۲۰ درصد همکاران ما در این شرکت بانوان بوده که ۲۵ درصد از این افراد لیسانس و فوق‌لیسانس هستند همه تلاش‌ها در این شرکت صورت می‌گیرد تا بار دیگر به سال‌های شکوفایی و رونق خود بازگردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.