کشاورزان از آتش زدن کاه و کلش خودداری کنند
آتش زدن کاه و کلش محصول برنج موجب آلودگی محیط زیست ، تشدید بیماری های قلبی ، تنفسی و ریوی می شود.
به گزارش رصدرودسر به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لنگرود، شاید در پایان فصل برداشت محصولات کشاورزی از نزدیک مشاهده کرده باشید که در برخی از مناطق، تعدادی از کشاورزان برای از بین بردن آفات و حشرات موزی زمینهای کشاورزی، پاکسازی باغات و محیط اطراف منازل خود اقدام به سوزاندن کاه و کلش و خار و خاشاک میکنند که گاهی شعلههای آتش و دود ناشی از آن کل منطقه را فرا میگیرد.
براساس یک باور اشتباه برخی کشاورزان به دلیل ناآگاهی هنوز مبادرت به سوزندان کاه و کلش برای از بین بردن آفات میکنند درحالیکه نه تنها حاصلخیزی خاک شالیزار را کاهش میدهند، بلکه دود ناشی از سوزندان کاه و کلش موجب آلودگی محیطزیست، تشدید بیماریهای قلبی، تنفسی و ریوی میشود.
باوجود هشدار جهاد کشاورزی و اداره حفاظت محیطزیست هنوز تعدادی از کشاورزان برنج کار شهرستان لنگرود همچنان اقدام به آتش زدن کاه و کلش مزارع میکنند بهطوریکه دود ناشی از این آتشسوزیها تا مناطق مسکونی شهرها نیز گسترش و سطح وسیعی از فضای شهرها را فراگرفته و مشکلات تنفسی را برای مردم موجب میشود.
از کشاورزان عزیز انتظار می رود هشدارهای زیست محیطی را جدی بگیرند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰